Onze klanten aan het woord

Over de jaren heen hebben wij heel wat positieve reacties verzameld van tevreden klanten. En de tijd zelf levert ons het beste bewijs dat de software van Kybuc’s gebruiksvriendelijk en efficiënt werkt: onze klanten blijven ook klant!

We laten hen graag uitleggen waarom zij iedere dag opnieuw voor Kybuc’s kiezen:

David zaakvoerder van Delitas

Gebruiksvriendelijke software die op maat van het bedrijf kan worden aangepast.

Gevraagde aanpassingen worden heel snel verwezenlijkt en operationeel gezet. Goede service, steeds iemand die bereikbaar is en ad hoc het probleem oplost.

Delitas
Frederik zaakvoerder van Etna Sweets

Een vlotte implementatie.

Een duidelijke uitleg aan het personeel op de werkvloer. Al de verantwoordelijke operatoren werken er hier heel graag mee.

Zeer goede hulp bij vragen.

Overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk.

Registraties en controles verlopen goed en je krijgt steeds een zeer duidelijk overzicht.

Ze proberen steeds een oplossing op maat te zoeken wat bij ons zeker niet evident was. Maar het resultaat mag er zijn.

De mensen van kybuc’s hebben een situatie die wij onmogelijk achten door andere factoren (infrastructuur, productieproces,…) toch kunnen waarmaken.

Aangenaam samenwerken met hun.

Supperfood
Arnoud medewerker van Supperfood

Bij het opstarten van haar nieuwe Pindakaasfabriek heeft SupperFood gezocht naar een partner die passende software kon leveren en die flexibel genoeg is om tijdens de opstart en groei mee te bewegen. Wij hebben dit gevonden bij Kybuc's.

Kybuc's staat niet alleen voor software, maar zien we als een totaalpakket van software, kennis en kundige medewerkers. Het realiseren van aanpassingen gaat snel en in nauw overleg. Naast de software zelf zijn ook de realiseerbare EDI en scan-oplossingen het vermelden waard. Wij hebben een betrouwbare partner gevonden in Kybuc's en hopen op een jarenlange samenwerking.

Supperfood
Hans medewerker van Chocolate World

Kybuc's helpt ons in de eerste plaats dagelijks onze bedrijfsprocessen op een efficiënte manier te beheren. Het zorgt voor een heldere communicatie met klanten, collega's en leveranciers. Dat alleen al levert ons een aanzienlijke kostenbesparing op.

De vlotte implementatie, hun professioneel advies in een begrijpelijke taal en snelle respons bij vragen: dat maakt Kybuc’s anders. Kybuc's doet wat het belooft en levert daarmee een belangrijke bijdrage in de groei van onze onderneming.

chocolate world
Patrick Medewerker van Confiserie Elise.
Van Crombruggen

Hoewel Kybuc’s al enige tijd meedraaide in het bedrijf voor opvolging van de productie, zijn we pas echt de enorme mogelijkheden gaan ontdekken toen we de software zijn gaan gebruiken voor andere deeltaken zoals: orderverwerking (van invoer order tot connectie met ons boekhoudprogramma), kostprijsberekening (verschrikkelijk handig, zeker bij wijzigende parameters), in- en uitgangscontroles, tracering, outgoing scanning …

De software kent een ongekend aantal mogelijkheden en de made-to-measure mogelijkheden zorgen ervoor dat de software nauw aansluit bij de bedrijfsprocessen en gewoontes. Regelmatig updates met bijkomende features zorgen ervoor dat de software mee blijft met zijn tijd. Kybucs heeft al heel wat papier overbodig gemaakt. En voor de prijs moet je het zeker niet laten.

Nancy medewerkster van Van Crombruggen.
Van Crombruggen

Kybuc’s is een overzichtelijk programma, handig in gebruik. Eenmaal je de artikels en grondstoffen hebt ingevoerd in het programma, kan je heel vlot samenstellingen maken. De totale waarden worden automatisch berekend. Dat bespaart ons heel veel tijd en kosten. Ook de andere mogelijkheden van Kybuc’s zijn zeer uitgebreid.

Eric productieleider van Maspa
Maspa

Als ik aan Kybuc’s denk, denk ik aan:

  • Allesomvattend
  • Gebruiksvriendelijk op de werkvloer
  • Betrouwbaar
  • De Informatie die je uit het programma kan halen is diepgaand en verstrekkend
  • Persoonlijke aanpassingen aan Kybuc’s en ontwikkelingen van nieuwe software krijg je snel en vlot aangeleverd
  • Correcte prijs
Marijn Quality Manager van Delafaille
Delafaille Chocolatier N.V.

Kybuc’s is een heel uitgebreid programma dat mijn taken als kwaliteitsverantwoordelijke vereenvoudigt en mij zo heel wat tijd bespaart. Kybuc’s staat open staan voor feedback en ontwikkelt de software voortdurend verder. Kybuc’s wordt alleen maar beter met de jaren.

Ook directe medewerkster Tanja is heel enthousiast: ‘Kybuc’s is een zeer uitgebreid programma dat me heel veel tijd bespaart in de dagelijkse dingen zoals stockbeheer, orderpicking, transport,… En voor nieuwe uitbreidingen aan het programma staan ze bij Kybuc’s altijd open.’

Didier zaakvoerder van Hacep
HACEP

Voor Hacep komt het op dit neer:

  • Correcte prijs
  • Snelle opvolging bij vragen
  • Stabiel programma
Krista medewerkster van Chocolaterie Albert Premier
Albert Premier Chocolaterie

Kybuc’s geeft mij elke dag opnieuw een houvast en meer structuur. Een audit die we onlangs hadden in verband met ons certificaat is supervlot verlopen mede dankzij Kybuc’s.

FrançoisSimply Fresh
Simply Fresh

Voor mij is Kybuc’s een heel positief verhaal dat zich nog altijd verder ontwikkelt. Ik vind nog steeds nieuwe tools om de bedrijfsprocessen van productie tot klant beter te beheren. Tijdens een audit voor ons certificaat waren zowel de auditor zelf als onze coacher heel erg onder de indruk van de mogelijkheden van Kybuc’s.

Pieter General manager bij Caluwé Artisan
caluwe

Bij Caluwé Artisan, een Vlaamse KMO gespecialiseerd in de productie van pralines op semi-industriële schaal, werken we al meerdere jaren met Kybuc’s. Kybuc’s is voor ons een goede oplossing omdat de mogelijkheden van Kybuc’s rekening houden met de complexe productstructuur die eigen is aan onze industrie (ingrediënten-vullingen-halffabrikaten-pralines-assortimenten) en dit voor meer dan 200 verschillende pralines.

Wij gebruiken meerdere functionaliteiten van verschillende modules en zijn als ‘Kybuc’s pioniers’ overtuigde ambassadeurs van dit mooie pakket. Tot slot is ook de ondersteuning achter het pakket helemaal afgestemd op onze behoeftes als KMO: lean & mean, maar steeds hartelijk en professioneel.

Mieke zaakvoerder van Chocolaterie Carré
Chocolaterie Carré

Wij gebruiken Kybuc’s al een hele tijd en toch zijn we nog regelmatig onder de indruk van de mogelijkheden die Kybuc’s biedt voor de commerciële opvolging van onze klanten. Over onze productinformatiefiches en labels, hoeven we ons al lang geen zorgen meer te maken.

Contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie