Kostprijzen

Met Kybucs berekent u makkelijk en snel kostprijzen. U koppelt met een enkele ingave aankoopprijzen aan grondstoffen. Verkoopprijssetting en margebepalingen zijn in Kybucs handige en tijdbesparende functionaliteiten.

Grondstoffen koppelen aan aankoopprijzen

In de Kybucs module receptuur en productspecificaties bouw u uw artikels volledig op en kent u er recepten aan toe. Aan grondstoffen koppelt u aankoopprijzen.

Aankoopprijzen verpakkingsmaterialen

In de module kostprijzen kunt u verpakkingsmaterialen aanleggen. Aan die verpakkingsmaterialen kunt u dan ook weer aankoopprijzen toekennen.

Kybucs verwerkt vlekkeloos de verhoudingen tussen aankoopeenheden en gebruikseenheden. En u kunt moeiteloos samengestelde verpakkingen creëren. Aan artikels worden, net zoals bij recepten, verpakkingsmaterialen toegekend. Artikels met identieke verpakkingen kunnen aan elkaar gelinkt worden zodat u slechts één samenstelling hoeft te beheren. Ook hier is validatie, versie en archiefbeheer van toepassing.

Arbeidsfuncties en loonkosten

Met Kybucs creëert u verschillende arbeidsfuncties met loonkosten. De arbeidstijden met verschillende functies koppelt u dan weer aan de artikels. Artikels met identieke arbeidstijden kunt u elkaar linken zodat u slechts één ‘samenstelling’ moet beheren.

Kostprijzen doorheen de artikelopbouw

De kostprijzen worden berekend doorheen de volledige artikelopbouw, van receptartikel in een consumenteenheid, in een display, in een omdoos…

Verkoopprijssetting en margebepaling

Kybucs heeft trouwens een heel praktisch scherm voor de verkoopprijssetting met margebepaling. Opvolging van de gemiddelde aankoopprijzen t.o.v. de ingezette aankoopprijzen voor de kostprijsberekening is met Kybucs heel makkelijk.

Meer Modules

Contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie